MCDONALD'S ZWART JANSTRAAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2009 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Zwart Janstraat. Meer weten? Ontdek meer

17 apr 2024 om 17:15 een hele vriendelijke bezorger
17 apr 2024 om 17:02 Smaakte goed
12 apr 2024 om 23:56 Ik ben zeer tevreden met mijn menu.De bestelling was compleet en netjes ingepakt.Het eten was goed warm en lekker.Mijn menu was snel bezorgd en de bezorger was vriendelijk en beleefd
12 apr 2024 om 22:12 I did not get what i ordered
11 apr 2024 om 22:35 Snel bezorgd. De bestelling was compleet en het eten was nog echt goed warm.
10 apr 2024 om 14:44 Niet best slappe frietjes en mijn colabeker was leeg omgevallen tijdens vervoeren Nooit meer!!!
7 apr 2024 om 22:13 Patat was lauw
7 apr 2024 om 19:21 Eten kwam koud aan. Patat was vooral koud en niet vers.
5 apr 2024 om 21:34 Het smaakte best wel ok, alleen waren de frites al bijna koud bij aankomst.
1 apr 2024 om 23:40 Redelijk snel bezorgd, maar het eten was lauw. Nooit meer laten bezorgen. Nummer!
1 apr 2024 om 12:48 Weer geen cola en saus en patat zat v de helft vol en was koud leek beetje of ik de leftovers gehad heb
1 apr 2024 om 0:13 Er zit sinds een paar maanden een rare bijsmaak aan de Big Mac. De Big Mack stond altijd garant voor altijd en overal even lekker. Dat is niet meer zo. Ik kijk nergens meer van op in deze Woke-tijden. Heel jammer!!