MCDONALD'S ZWART JANSTRAAT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2075 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Zwart Janstraat. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 21:15 Waarom lukt het toch maar niet om het eten goed warm te bezorgen?? Hier moet toch iets op te verzinnen zijn?
9 jun 2024 om 17:45 Bestelling was er snel maar uk hoop dat de volgende keer het brood eat verser is en niet zo droog als die ik nu had .
8 jun 2024 om 11:33 alles was netjes bezorgd en was ook nog lekker warm
7 jun 2024 om 20:54 Dik 1,5uur om ons eten moeten wachten.
3 jun 2024 om 8:43 Slecht!!!!!! 1 e bestelling niet eens geleverd !
2 jun 2024 om 19:09 Helft van de bestelling niet gehad en toen zijn er coupons beloofd niks ontvangen. Vandaag gebeld en ik zou twee gratis menus krijgen en weer niks ontvangen. Oplichters
2 jun 2024 om 19:04 Nooit geleverd !!! Moest opnieuw bestellen!!! Bezorger neergelegd in het portiek van de flat!!!!!! Na contact met thuisbezorgd wezen kijken!!! Geen bestelling!!
2 jun 2024 om 16:01 Het was koud
1 jun 2024 om 21:58 More like 2 hours.
1 jun 2024 om 20:38 i took amost 2 hours to bring my order. then when i get the fries were cold and drinks were not right and come wept. honestly i wont ever orde
1 jun 2024 om 8:47 Het eten was niet echt warm
31 mei 2024 om 13:20 eten was heel goed en de bezorging was lekker snel